Namibïe

"De schoonheid van Namibië zit hem in de leegte" .... Het landschap is weids en heeft prachtige kleuren én de hoogste zandduinen ter wereld. Namibië bestaat grotendeels uit woestijnen, savanne en grillige bergen met prachtige rotsformaties.

Maar er is ook veel wild te zien zoals in Etosha National Park, dat bestaat uit een enorme zoutpan. Door dit uitgestrekte, open landschap heerst er een uitstekende safari-cultuur.

Volkeren met totaal verschillende culturen en gebruiken waaronder Bushman en Himba leven naast elkaar. Een aparte ervaring is dat de Duitse invloeden in de Namibische woestijn nog steeds voelbaar zijn.

In Namibië kun je prima individueel rondreizen. Het is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers die houden van rust, ruimte en weidsheid. De zonsop- en zonsondergangen zijn onbeschrijflijk mooi. En als de nacht valt is de sterrenhemel in Namibië schitterend.

Contact

Bent u geïnteresseerd geraakt in een persoonlijke reis naar Afrika of wilt u een vrijblijvend advies ?

Bel dan met Anja op:  +31(0)6 14469688 of stuur een mail naar info@africanatravel.nl.

  Voornaam
  Achternaam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Onderwerp
  Uw bericht

  © AFRICANA TRAVEL 2018 - ALGEMENE VOORWAARDEN
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram