Accommodaties

Guesthouses, lodges, tented camps en andere exclusieve accomodaties

Omdat Anja elke reis volledig afstemt op de reizigers, is niet één reis hetzelfde. Alle accomodaties worden zorgvuldig uitgezocht en zijn ook al eerder door Anja zelf bezocht.

Vind je het prettig om de hele reis te genieten van luxe en exclusiviteit? Dat kan. Vind je het leuk om veel mensen te ontmoeten en tóch samen te zijn? Dat kan ook.

Geheime plekjes

Of je nu romantisch met zijn tweetjes reist, met een aantal vrienden of een bijzondere familiereis maakt: een aantal dingen hebben alle reizen en accomodaties gemeen. Het zijn altijd kleine 'geheime' plekjes, weg van het massatoerisme. De luxe, maar tegelijk ecologisch verantwoorde en kleinschalige accomodaties worden veelal gerund door de locale bevolking. Zo helpen we indirect mee aan werkgelegenheid en scholing.

Wil je slapen in een lodge, bed & breakfast, tented camp of een bijzonder boutique hotel: de ligging, het uitzicht en de uitstekende service kenmerken de door Anja uitgekozen adressen. Indrukwekkende plekken waar je Afrika echt ervaart.

De kruidige keuken en de geurige wijnen van Afrika

Afrika is het continent waar al je zintuigen voortdurend worden geprikkeld en waar je zelfs de stilte fysiek ervaart. Ook je smaakpapillen worden aangenaam geprikkeld. De Afrikaanse keuken is vol kruiden, geuren en kleuren. Het eten in Afrika is net zo gevarieerd als de reis zelf: een braai , een traditionele 'potjiekos' bij het kampvuur of een compleet menu aan een met zilver gedekte tafel, de keuze is aan jou.

Liefhebbers van een goed glas wijn komen bij iedere maaltijd aan hun trekken met heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen.

© AFRICANA TRAVEL 2018 - ALGEMENE VOORWAARDEN
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram