Botswana

Botswana is één van de meest exclusieve safaribestemmingen van Afrika. De ervaringen tijdens een safari zijn spectaculair en spannend. De natuur is ongerept met uitgestrekte vlaktes en een mooie cultuur.

In een Mokoro (een soort kano) geluidloos van de rivier afglijden in het bijzondere eco-systeem van de Okavango Delta in het noorden is zeer de moeite waard. Hier vind je een gebied van waterwegen, meren en eilanden, terwijl de rest van Botswana vooral bestaat uit zand, vooral in de droge Kalahari woestijn.

In Botswana is een laag volume aan toerisme, waardoor wat er is aan lodges en horeca high-end en authentiek is.

Hotspots

Chief's Island in Moremi Game Reserve

Situated on the beautiful Xakanaxa Lagoon within the Moremi Game Reserve, Camp Moremi offers an unsurpassed African safari experience. This rustic tented camp offers an exciting combination of guided game drives and thrilling boat excursions into the Okavango Delta region.

Lees verder
Makgadikgadi pans

Een unieke ervaring is een verblijf in De spectaculaire Makgadikgadi pans; de grootste zoutvlaktes ter wereld en het gebied van De Bushmen. Even voor de beeldvorming….De vlaktes zijn zo breed als Portugal op het breedste punt en bedekken meer dan 16.000 vierkante kilometer. De Makgadikgadi zoutvlaktes zijn ontstaan nadat het Lake Makgadikgadi ongeveer 10.000 jaar […]

Lees verder

Contact

Bent u geïnteresseerd geraakt in een persoonlijke reis naar Afrika of wilt u een vrijblijvend advies ?

Bel dan met Anja op:  +31(0)6 14469688 of stuur een mail naar info@africanatravel.nl.

  Voornaam
  Achternaam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Onderwerp
  Uw bericht

  © AFRICANA TRAVEL 2018 - ALGEMENE VOORWAARDEN
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram