Over Africana

Samen ontdekken hoe je Afrika het liefst beleeft

Africana Travel ontwerpt op maat gemaakte reizen. Aan de hand van gesprekken, wensen en een gezonde dosis intuïtie, stelt Anja Flierman een unieke, onvergetelijke reis samen binnen het gestelde budget van de klant.

Anja heeft jaren ervaring in de reiswereld en een zeer uitgebreide kennis van Zuidelijk- en Oost Afrika. Haar passie voor dit continent is iets wat ze het liefst wil overdragen aan andere mensen. ‘Voor mij is Afrika een gevoel van thuiskomen. Onbeschrijflijk, eigenlijk. Dus door mijn klanten dit gevoel te laten beleven op hun reis, heb ik het gevoel dat ze een onvergetelijke ervaring rijker zijn.

Weg van de massa

Africana travel stelt reizen samen zoals een sterrenkok zijn menu samenstelt. Weg van de massa en altijd op zoek naar authenticiteit en exclusiviteit. Je bezoekt niet dagelijks een sterrenrestaurant, je boekt ook niet zomaar een geheel op jouw wensen samengestelde Afrika-reis. De voorbereiding, de voorpret, het overleg: je reis begint vandaag.

Adembenemende uitzichten, unieke ervaringen, kleinschalige accommodaties, fantastische service, mooie ontmoetingen, blote-voeten-luxe, ecologische lodges, schitterende natuur, authenticiteit, heerlijk eten en goede wijnen.

Als je een reis laat samenstellen door Anja, weet je dat je niet met massatoerisme te maken hebt maar dat je een inspirerende ontdekkingstocht gaat maken.

© AFRICANA TRAVEL 2018 - ALGEMENE VOORWAARDEN
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram