Verslavend

Een reis door een land in Zuidelijk Afrika. Dat is een verlangen dat je soms al heel lang hebt. Maar je voelt ook aarzeling en spanning: is het niet gevaarlijk, is het wel veilig op safari, hoe gaat zo'n reis eigenlijk? Als je het verlangen blijft houden en een eerlijk antwoord op al je vragen van een ervaringsdeskundige wilt hebben, adviseren we je contact op te nemen met Anja.  Door haar grote kennis van de landen en het feit dat ze bij alle plekken waar ze je naar toe kan laten gaan persoonlijk is geweest, wordt je vakantie een unieke ervaring. Alles is altijd perfect geregeld. Met zorg en aandacht. Geen vraag vindt ze gek, geen moeite is haar te veel.

Anja heeft intussen 7 reizen voor ons georganiseerd . We gingen  naar Kenia, Tanzania, Namibië, Botswana, Zambia en 3 keer naar Zuid-Afrika. Wij hebben daarbij gereisd met een huurauto, een landrover met chauffeur, per boot en met vliegtuigjes. In gedachten zijn we al weer bezig met de voorbereiding van een volgende reis ... Gun jezelf ook zo'n unieke ervaring!  Een mooie reis gewenst!  Eén waarschuwing: het kan verslavend zijn!

Familie Wierda - Huiskamp

© AFRICANA TRAVEL 2018 - ALGEMENE VOORWAARDEN
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram