Topherinnering Tanzania

Al jarenlang maakt Anja – en sinds kort met haar reisorganisatie Africana – de meest uiteenlopende reizen op maat in Afrikaanse landen, zo ook voor ons.

Vanaf onze eerste reis in 2005 heeft zij ons enthousiast gemaakt voor Afrika. De prachtige natuur van kust, bergen en woestijn, de cultuur en historie, de persoonlijke game-drives, het heerlijke Afrikaanse eten, de wijnen en de prachtige kleinschalige lodges en camps: we hebben dankzij haar hulp en adviezen echt onvergetelijke reizen gemaakt.

Lachen en verbazen

In 2014 was Tanzania aan de beurt. We werden rondgereden in een stevige 4x4 car met een ervaren, lokale chauffeur die ons inwijdde in het massale Wildlife van de Serengeti en de Ngorongoro krater, het gebied van de Masai. Wandelingen. Culturele uitwisseling. Vele discussies aan het haardvuur. Lachen en verbazen. Topherinnering.

Je mag zeggen dat wij bij al onze reizen die Anja voor ons organiseerde geleerd hebben wat kwaliteit, betrouwbaarheid en service betekent.

- Valentijn & Wil, Dordrecht -

Al jarenlang maakt Anja Flierman - en sinds kort met haar reisorganisatie Africana - de meest uiteenlopende reizen op maat in Afrikaanse landen, zo ook voor ons. Vanaf onze eerste reis in 2005 heeft zij ons enthousiast gemaakt voor Afrika. De prachtige natuur van kust, bergen en woestijn, de cultuur en historie, de persoonlijke game-drives, het heerlijke afrikaanse eten, de wijnen en de prachtige accommodaties: we hebben dankzij haar adviezen echt onvergetelijke reizen gemaakt.

In 2013 was Tanzania aan de beurt. We werden rondgereden in een stevige 4-wheel car met een ervaren, locale chauffeur die ons inwijdde in het massale Wildlife van de Ngorongoro krater en de Serengeti National Park, het woongebied van de Masai. Wandelingen. Culturele uitwisseling. Vele discussies aan het haardvuur. Lachen en verbazen. Topherinnering.

Je mag zeggen dat wij bij al onze reizen die Anja voor ons organiseerde geleerd hebben wat wat kwaliteit, betrouwbaarheid en service betekent.

- Valentijn & Wil, Dordrecht -

© AFRICANA TRAVEL 2018 - ALGEMENE VOORWAARDEN
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram